Thai mad på vores helt egen måde.
Dejligt med noget der ikke bare er frikadeller eller bøf med løg.
Derfor fik farmanden og Tjalfe lyst til at lege lidt med de orientalske krydderier.
Gulerødder.
Forårsløg.
Skåret svinekød.
Fiskesauce (selvfølgelig)
Kokos flager.
Salt og peber.
Chilli.
Honning.
Ingefær.
Masser af hvidløg.
Løg.
Svits kødet i en wok eller på en pande, og spar ikke på olien.
Hak løg og de andre grønsager så fint som muligt.
også selvom når det kommer til løgene at de måske giver en lille tåre eller 2 ;-)
Gulerødderne skrælles, og når nu skrælleren er igang, så blive ved med at bruge den.
Skræl dem i tynde lækre flager som sammen med resten af grøntsagerne tilsættes kødet.
Krydderierne tilsættes efter smag og behag.
Vi brugte eggnudles til retten denne gang.
Kog dem ganske kort, så de ikke blir alt for bløde, og svits dem så på woken inden servering
Velbekommen
Tjalfes kommentar:
Først skrællede jeg fire gulerødder og jeg skulle røre i de der nudler og så puttede vi alle grønsagerne i. Det var sjovt at lave og nemt! Det smagte rigtig godt. :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar